Vergeetachtigheid Behandeling

 

 

Een behandeling van 25 minuten waarbij we een voetreflexmassage toepassen in combinatie met kleurentherapie. Geschikt ter ondersteuning bij verschijnselen van vergeetachtigheid en verwardheid. Bij de eerste afspraak kunt u aangeven wat de klachten zijn en of u medicijngebruik wilt laten beoordelen door de apotheker en arts in ons Medisch Centrum. Dit is inbegrepen bij de behandeling, zonder extra kosten.  

 

We masseren speciale plekken van de voeten en sluiten de behandeling af met het aanbrengen van een verzorgende creme. De kleurentherapie vindt tegelijkertijd plaats met een lichttunnel boven het hoofd. 

 

De therapie bestaat uit drie behandelingen binnen twee weken. Hierna kan beoordeeld worden of deze methode aanslaat. Is dit het geval, dan raden we aan iedere 4 weken de behandeling te herhalen.

 

Intake en drie eerste behandelingen 70 euro  

Losse behandeling 35 euro 

 

Vergoeding mogelijk door uw zorgverzekering, maar afhankelijk van uw keuze van het verzekeringspakket. Wij zijn aangesloten als Huid Praktijk en Natuurgeneeskunde Praktijk bij de erkende beroepsverenigingen.