Onze pedicure behandelingen zijn maatwerk en worden persoonlijk afgestemd  

Voor Medische Indicatie is een intake nodig

 

Een vervolgbehandeling voor het voordelige tarief garandeert continue aandacht voor uw voeten!  

 

We bieden drie soorten behandelingen en daarnaast speciale behandelingen

 

  • Eerste behandeling Basis Pedicure

Een behandeling van een half uur tot drie kwartier, waarbij we een verzorgende creme aanbrengen. Alle producten zijn van onze organische huidverzorgingslijn.

35 euro

 

Advies: Iedere zes weken herhalen en tussentijds producten gebruiken die passen bij de behandeling. Kan afgewisseld worden met een Luxe behandeling.

 

  • Vervolgbehandeling Basis Pedicure binnen 6 weken  

 

Een behandeling van een half uur, waarbij we een verzorgende creme aanbrengen. Alle producten zijn van onze organische huidverzorgingslijn.

35 euro

 

Advies: Iedere zes weken herhalen en tussentijds producten gebruiken die passen bij de behandeling. Kan afgewisseld worden met een Luxe behandeling.

 

  • Luxe behandeling Pedicure

Een behandeling van een uur, waarbij we met een zeer fijne exfoliater werken in combinatie met voetreflex massage. Daarna een Masque en een basis beschermingslak voor de nagels en ter afsluiting een verzorgende creme. Alle producten zijn van onze organische huidverzorgingslijn.

65 euro

 

Advies: Iedere zes weken herhalen en tussentijds producten gebruiken die passen bij de behandeling. Kan afgewisseld worden met een Basis behandeling.

 

  • Speciale behandelingen

We bieden nagelreparaties, nagelregulatie, orthese etc.  Behandelplan en prijzen in overleg na een intake.