Onze gezichtsbehandelingen zijn maatwerk en worden afgestemd op het huidtype

We hebben hiervoor speciale apparatuur om een huidanalyse uit te voeren

 

Na de behandeling kan een gratis lichte foundation aangebracht worden met onze organische airbrush make-up

We bieden drie soorten behandelingen. 

 

  • Basis

Een behandeling van een half uur, waarbij we een Cleanser gebruiken. Daarna Exfoliater en een Masque. Tijdens de inwerktijd een massage van hals-schouders en afsluiten met een Toner en Verzorgende creme van onze organische huidverzorgingslijn. 

30 euro

 

Advies: Iedere zes weken herhalen en tussentijds producten gebruiken die passen bij de behandeling. Kan afgewisseld worden met een Luxe behandeling en met Luxe behandeling en Kleurentherapie.

 

  • Luxe 

Een behandeling van drie kwartier, waarbij we een Cleanser gebruiken. Daarna Exfoliater en een Masque. Tijdens de inwerktijd een massage van hals-schouders en afsluiten met een Toner en een Serum. Het Serum wordt met een gezichtsmassage aangebracht. Alle producten zijn van onze organische huidverzorgingslijn.

60 euro

 

Advies: Iedere zes weken herhalen en tussentijds producten gebruiken die passen bij de behandeling.  Kan afgewisseld worden met een Basis behandeling en met Luxe behandeling en Kleurentherapie.

 

  • Luxe met Kleurentherapie

Een behandeling van een klein uur, waarbij we een Cleanser gebruiken. Daarna Exfoliater en een Masque. Tijdens de inwerktijd een massage van hals-schouders en afsluiten met een Toner. Vervolgens kleurenlampen afgestemd op de huid en daarna een Serum. Het Serum wordt met een gezichtsmassage aangebracht. Alle producten zijn van onze organische huidverzorgingslijn.

75 euro

 

Advies: Iedere zes weken herhalen en tussentijds producten gebruiken die passen bij de behandeling.  Kan afgewisseld worden met een Basis behandeling en met Luxe behandeling.

 

  • Aanvullende behandelingen

Wimpers verven

10 euro

Wenkbrauwen verven

10 euro

Wimpers + Wenkbrauwen verven

17,50 euro