E-light

 

voor veilig behandelen van couperose

 

 

E-light is een combinatie van IPL en RF (Radio Frequency)  techniek

Geschikt voor het effectief behandelen van couperose

 

Couperose uit zich veelal op de wangen en rondom de neus. Soms zitten de bloedvaatjes ook op andere delen van het gezicht. Mensen met een lichte huidskleur hebben een grotere kans op het ontwikkelen van couperose. Meestal ontstaat couperose op middelbare leeftijd, maar ook jongere mannen of vrouwen kunnen last hebben van bloedvaatjes in hun gezicht. Met de jaren wordt couperose langzaam erger, omdat de elasticiteit van de vaatwanden verder afneemt. Ook externe factoren, zoals overmatige blootstelling aan UV-straling en roken, kunnen zorgen voor een toename van couperose.

 

Door de combinatie van IPL met RF is de lichtintensiteit lager (en veiliger) en dringt het dieper door in de huid.

 

E-Light staat voor een veilige en effectieve techniek voor duurzaam huidverbetering voor elke huidtype. De behandeling is vrijwel pijnloos; soms voel je een speldenprikje. Tijdens de behandeling wordt automatisch gekoeld. Voor een langdurig resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlak.

 

Behandelingen zijn mogelijk voor kleine plekjes, kin, neus, wangen en het gehele gezicht. 

 

E-Light techniek wordt tevens ingezet bij acne,  pigmentvlekken, huidverjonging en ontharing.

 

 

Het intake gesprek en de eerste behandeling is gratis.

Daarna volgen behandelingen iedere 3 weken. Gemiddeld zijn er 7-10 behandelingen nodig.

Onze prijzen zijn lager in vergelijking met de traditionele IPL behandelingen vanwege de nieuwe techniek van E-light. Hierdoor zijn er minder flitsen nodig. Dit bespaart kosten. 

 

Tarieven couperose behandeling